De Meubelmakerij

 

Meubelmakerij Notenboom is een bedrijf dat op maat gemaakte meubels vervaardigd. Meubels die niemand anders heeft. Een unieke eettafel, of een mooie op maat gemaakte wandkast. Bij Meubelmakerij Notenboom is alles mogelijk. Om een goede indruk van mij en mijn bedrijf te krijgen kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken om bij mij langs te komen.

 

De Notenboom Collectie

Levi 2.JPG

Levi

'Levi' komt van het woord 'Levitatie'. Het zwevende, onverklaarbare. Het tafelblad gemaakt van massief eikenhout lijkt te zweven op het onderstel. Dit maakt de tafel uniek en prachtig om naar te kijken.

Prijs op aanvraag

IMG_6053.jpg

Martin

Een inbouwkast die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Deze wand kan bijvoorbeeld in uw slaapkamer komen of in uw kantoor. Het interieur is gemaakt van gelamineerd materiaal dat in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Zo hoeft u dus niet te kiezen voor standaard wit maar bijvoorbeeld antraciet of muisgrijs.

De eikenhouten omlijsting maakt de kast sfeervol en warm. Dit zelfde geld voor het nisje in het midden gecentreerd. De kast blijft maatwerk dus deze kan geplaatst worden waar u maar wilt. De greeploze deuren zijn voorzien van een tip- on functie. Deze fronten zijn in elke kleur uitvoerbaar.

Prijs op aanvraag


2018-Meubelmakerij-Notenboom-by-Anne-Sunderman-80.jpg
2018-Meubelmakerij-Notenboom-by-Anne-Sunderman-193.jpg
2018-Meubelmakerij-Notenboom-by-Anne-Sunderman-157.jpg
2018-Meubelmakerij-Notenboom-by-Anne-Sunderman-33.jpg

De werkplaats

Er komt veel kijken bij het vervaardigen van een meubel.Voor een goed beeld van onze werkplaats bent u natuurlijk van harte welkom om te komen kijken.


Mijn huis

Op deze speciale pagina neem ik u mee op een rondleiding door ons huis en vertel ik hoe ik met mijn eigenwijze visie van een huis een 'thuis' heb gemaakt.